Wix Pro Gallery: De aanwijsweergave van je galerij-items aanpassen

Leestijd 5 minuten
Breng je website tot leven en moedig bezoekers aan tot interactie met je galerij door aanwijseffecten toe te passen.
Een bezoeker ziet de aanwijsweergave wanneer hij of zij de muis over een galerij-item plaatst zonder te klikken. Je kunt kiezen welke elementen bij het aanwijzen verschijnen en hoe het aanwijseffect eruitziet.
Animatie met galerij-pictogrammen, titels en beschrijvingen die verschijnen als de cursor over de galerij-items wordt bewogen.
Lees in dit artikel meer over:

De aanwijsweergave aanpassen

Pas je aanwijsweergave aan door een overlay toe te voegen, te kiezen welke info en pictogrammen verschijnen, en scroll-animaties toe te passen. De beschikbare aanpassingsopties zijn afhankelijk van de galerij-indeling die je kiest.

Om de aanwijsweergave aan te passen:

1. Klik op de Wix Pro Gallery in de Editor.
  2. Klik op Instellingen.
  3. Klik op het Ontwerp-tabblad.
  4. Kies welke aanwijselementen je wilt personaliseren:
Screenshot met het Ontwerp-tabblad met opties voor overlay en pictogrammen gemarkeerd.
Tip:
Terwijl je de aanwijsweergave aanpast, kun je deze zien in de Pro Gallery in de Editor. Klik op Aanwijsvoorbeeld verlaten om terug te gaan naar de normale Pro Gallery-weergave.

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag hieronder om meer te lezen over het aanpassen van de aanwijsweergave van je galerij.