Wix Pro Gallery-aanvraag: Meerdere video's (automatisch) tegelijk afspelen

Functieaanvraag|We verzamelen stemmen voor dit probleem
Momenteel is het niet mogelijk om alle video's in je galerij tegelijkertijd af te spelen (handmatig of automatisch). Afhankelijk van de instellingen van je video's worden je video's afzonderlijk afgespeeld in een lus, bij het aanwijzen, met een klik of de een na de ander.
We zijn altijd bezig met het bijwerken en verbeteren van onze producten. Jouw feedback wordt daarbij heel erg gewaardeerd.
Als dit een functie is die je in de toekomst graag zou willen zien, klik dan op Voor deze functie stemmen en we zullen ervoor zorgen dat je op de hoogte blijft.