Wix Pro Gallery-aanvraag: De beveiliging tegen klikken met de rechtermuisknop uitschakelen

Functieaanvraag|We verzamelen stemmen voor dit probleem
Om je inhoud te beschermen, is het momenteel niet mogelijk om bezoekers toe te staan met de rechtermuisknop te klikken en media uit je galerij op te slaan / te downloaden.
Je kunt bezoekers wel toestaan om galerij-items te downloaden door de downloadschakelaar in je Pro Gallery-instellingen in te schakelen. Er verschijnt een downloadpictogram op elk afzonderlijk item wanneer een bezoeker deze aanwijst.
We zijn altijd bezig met het bijwerken en verbeteren van onze producten. Jouw feedback wordt daarbij heel erg gewaardeerd.
Als dit een functie is die je in de toekomst graag zou willen zien, klik dan op Voor deze functie stemmen en we zullen ervoor zorgen dat je op de hoogte blijft.