Wix Portfolio: Projecten beheren in de Wix Owner-app

Leestijd 4 minuten
Maak, beheer en laat je portfolio onderweg groeien met de Wix Owner-app. Vanuit de app kun je je media uploaden en beheren, de omslagafbeelding van je projecten wijzigen en je projectnamen bewerken. Je kunt ook gloednieuwe projecten maken.
Lees in dit artikel meer over:

Projectgegevens bewerken

Update je projectgegevens vanuit de Wix Owner-app. Bewerk de titels en beschrijvingen van je project, evenals de basisinformatie van je project. Denk hierbij aan het projecttype, de datum waarop je het project hebt uitgevoerd, de projectlocatie, het budget of iets anders dat je belangrijk vindt.

Om je projectgegevens te bewerken in de Wix Owner-app:

1. Ga naar je website in de Wix Owner-app.
  2. Tik onderaan op Beheren.
  3. Tik op Portfolio
  4. Tik naast het betreffende project op het Meer acties-pictogram.
  5. Tik op Bewerken
  6. Tik op het Bewerken-pictogramom de omslagafbeelding van je project bij te werken. Kies media uit je Media Manager, Mijn borden, upload vanaf je apparaat of gebruik een gratis afbeelding van Wix.
Een screenshot met de omslagafbeelding wijzigen-optie voor een project in de Wix Owner-app.
  1. Bewerk de titel van je project.
  2. Bewerk de beschrijving van je project.
  3. Bewerk de basisinformatie van je project, zoals het projecttype en de datum.
  4. Tik op Toevoegen aan collectie om je project in een verzameling te sorteren.
  5. Tik rechtsboven op Opslaan

Media toevoegen aan een project

Voeg waar je ook bent media toe aan je projecten. Misschien wil je een foto die je zojuist hebt gemaakt uploaden vanaf je apparaat. Of je kunt ervoor kiezen om je bestaande Media Manager-inhoud te uploaden.

Om media toe te voegen aan een project in de Owner-app:

1. Ga naar je website in de Wix Owner-app.
  2. Tik onderaan op Beheren.
  3. Tik op Portfolio
  4. Tik naast het betreffende project op het Meer acties-pictogram.
  5. Tik op Bewerken
  6. Tik onder Projectmedia op een afbeelding.
  7. Tik op Media toevoegen
  8. Kies media uit je Media Manager, Mijn borden, upload vanaf je apparaat of gebruik een gratis afbeelding van Wix.
Een schermafbeelding met de opties voor het uploaden van media naar projecten in de Owner-app.
  1. Tik op Volgende.

Een project dupliceren

Dupliceer onderweg een van je bestaande projecten. Het gedupliceerde project is vervolgens beschikbaar voor je om te bewerken of om media aan toe te voegen.

Om een project te dupliceren in de Wix Owner-app:

1. Ga naar je website in de Wix Owner-app.
  2. Tik onderaan op Beheren.
  3. Tik op Portfolio
  4. Tik naast het betreffende project op het Meer acties-pictogram
  5. Tik op Dupliceren om een kopie van het relevante project te maken.
Een screenshot met de Project dupliceren-knop in de Owner-app.
  1. Tik rechtsboven op Opslaan.

Een project maken

Maak onderweg een gloednieuw project met de Wix Owner-app. Zodra je nieuwe project is gemaakt, kun je doorgaan en de projectgegevens bewerken en er media naar uploaden.

Om een project te maken in de Wix Owner-app:

1. Ga naar je website in de Wix Owner-app.
  2. Tik onderaan op Beheren.
  3. Tik op Portfolio
  4. Tik onderaan het scherm op + Project maken.
Een screenshot met de Project maken-knop in de Owner-app.
  1. Voer de projectgegevens in en voeg media toe.
  2. Tik rechtsboven op Opslaan.