Wix Photo Albums: Test het bestellen van je merchandise in de Wix Photo Album Store

Leestijd 1 minuten
Belangrijk:
De albumwinkel van Wix Photo Albums is niet voor alle gebruikers beschikbaar. Vanaf februari 2023 is het niet langer mogelijk om de albumwinkel aan je website toe te voegen. Als alternatief kun je Wix Stores aan je website toevoegen en het aan Printful koppelen om je foto's te verkopen.
Je Wix Photo Albums Store is klaar voor gebruik, dus je bent klaar om geld te verdienen aan je inhoud. Als je de producten zelf wilt uitproberen, kun je eenvoudig een testbestelling plaatsen. Als Wix Photo Albums Store-verkoper ontvang je eenmalig 20% korting.

Om een testbestelling met 20% korting te plaatsen:

1. Zorg ervoor dat je je website hebt toegevoegd en de Wix Photo Albums Store instelt.
  2. Log in en ga naar je gepubliceerde website.
  3. Doe een aankoop in je Wix Photo Albums Store op dezelfde manier als een gewone klant zou doen.
    Letop: De korting wordt alleen weergegeven bij het afrekenen, niet in je winkelwagen.
  4. Voordat je je gegevens invoert in Order a Print, zie je de volgende aanbieding:

5. Klik op Korting gebruiken.