Wix Photo Albums: Inkomsten opnemen in de Wix Photo Albums Store

Leestijd 1 minuten
Belangrijk:
De albumwinkel van Wix Photo Albums is niet voor alle gebruikers beschikbaar. Vanaf februari 2023 is het niet langer mogelijk om de albumwinkel aan je website toe te voegen. Als alternatief kun je Wix Stores aan je website toevoegen en het aan Printful koppelen om je foto's te verkopen.
Hoe je je inkomsten uit je kunstverkoop haalt, hangt af van het type bestanden dat je in je winkel verkoopt.
Ik verkoop:

Digitale en gedrukte afbeeldingen verkopen

Als u digitale afbeeldingen en prints verkoopt, worden de beelden verkocht via een externe dienst, Order a Print, en niet via Wix. Je kunt je inkomsten op elk moment opnemen op het Opnames-tabblad van je Wix Photo Albums Store. Je hebt alleen een PayPal-account nodig.
Belangrijk:
Het kan tot 5 dagen duren voordat je inkomsten na opname op je PayPal-rekening verschijnen.

Alleen digitale bestanden verkopen

Als je alleen digitale bestanden verkoopt in je Wix Photo Albums Store, gaan de inkomsten van elke verkoop rechtstreeks naar het account dat is ingesteld om betalingen te ontvangen.