Wix Photo Albums: Een favorietenlijst maken voor klanten (proofing)

Leestijd 2 minuten
Je kunt de proofing-functie van Wix Photo Albums gebruiken om je klanten en albumbezoekers lijsten van hun favoriete foto's te laten maken.
Het stelt je klanten ook in staat om opmerkingen te maken en eventuele speciale instructies voor de foto's te specificeren. Ze kunnen je bijvoorbeeld laten weten hoeveel exemplaren ze willen of dat ze een bepaalde foto in zwart-wit willen hebben.
Je kunt een nieuwe favorietenlijst maken en delen met je klanten op het Fotoalbums-tabblad op het dashboard van je website.
Belangrijk:
Favorietenlijsten zijn alleen beschikbaar voor nieuwe albums. Ze zijn niet beschikbaar voor albums die je in het verleden hebt gemaakt.

Om een lijst te maken en delen:

1. Ga naar Fotoalbums op je dashboard.
  2. Maak een nieuw album. Lees meer over het maken van een album
  3. Klik op Nu publiceren.
  4. Klik op Albuminstellingen beheren.
  1. Klik op het dashboard rechts onder Favorietenlijsten op Aan de slag
  2. Klik op + Lijst maken.
  3. Voeg een naam toe voor je lijst.
  4. (Optioneel) Voeg onder Opmerkingen toevoegen instructies of aanvullende informatie voor je klanten toe.
  5. Selecteer onder Privacyinstellingen wie toegang heeft tot je lijst.
    • Openbaar: Iedereen die je album kan bekijken, kan deze lijst bekijken.
    • Geheim: Alleen mensen met de link hebben toegang tot de lijst.
  1. Klik op Opslaan.
  2. Kies hoe je de link wilt delen of tik op Lijst bekijken om te zien hoe het eruit ziet.
    • Link kopiëren: Kopieer de link en stuur deze naar je klant.
    • E-mail: Stuur de link via e-mail.
    • WhatsApp: Stuur de link via WhatsApp.
Tip:
Nadat je je lijst hebt gemaakt, kun je deze bekijken op je live website, de foto's downloaden die je klanten selecteren, de informatie van je lijst bijwerken en de leden van je lijst beheren. Lees meer over het beheren van je favorietenlijst