Wix Photo Albums: Een enkel fotoalbum weergeven

Leestijd 3 minuten
Wix Photo Albums geeft automatisch al je albums bij elkaar weer. Momenteel is er geen indeling voor het weergeven van een afzonderlijk album in de app. Om een afzonderlijk album te presenteren, maak je een klikbare afbeelding die je bezoekers naar het album leidt.
Eerst twee korte introducties:
  1. Elk fotoalbum dat je maakt bestaat als een eigen website. Als je een album alleen wilt laten verschijnen, moet je de URL van die website ophalen.
  2. Wix Photo Albums heeft een eigen Media Manager die los staat van de Media Manager van de Editor. Om deze reden is het niet mogelijk om afbeeldingen uit de Media Manager van je Editor toe te voegen aan je nieuwe fotoalbums. Lees meer
Als je je bezoekers naar het album wilt leiden via een knop in plaats van een omslagfoto, volg je de bovenstaande stappen om de album-URL op te halen en deze vervolgens aan een knop te koppelen