Wix Mobiele Apps: Machtigingen instellen voor je leden

Leestijd 3 minuten
Website's op de leden-apps bevatten verschillende schermen die je inhoud georganiseerd houden (bijvoorbeeld thuis, evenementen, lessen, enzovoort). Leden gebruiken het navigatiemenu bovenaan om door je schermen te bladeren.
Je kunt voor elk scherm rechten instellen, zodat alleen leden met specifieke badges of abonnementen er toegang toe hebben.
Een screenshot van de schermen in je navigatiemenu.
In dit artikel lees je meer over:

Kijkrechten instellen voor je schermen

Bepaal wie elk scherm in de Wix-ledenapps kan bekijken. Geef exclusieve toegang aan bepaalde leden met specifieke badges of abonnementen. Je kunt bijvoorbeeld een scherm met een speciaal evenement of een privéverkoop beperken.

Om kijkrechten in te stellen:

1. Ga naar je website in de Wix Owner-app.
  2. Tik onderaan op Beheren.
  3. Tik op Website en app.
  4. Tik onder Mobiele apps op Aanpassen.
    Let op: Als je de mobiele app die je leden zullen gebruiken nog niet hebt ingesteld, tik je op de dropdown onder Mobiele apps en kies je vervolgens de leden-app van je voorkeur.
  5. Tik op Schermen.
Een screenshot van het Schermen-tabblad nadat je onder Mobiele app op Aanpassen hebt getikt.
  1. Tik naast het betreffende scherm op het Meer acties-pictogram.
  2. Tik op Schermmachtigingen instellen.
  3. Selecteer wie dit scherm kan bekijken:
    • Alle leden: Alle leden die je website bezoeken, hebben schermtoegang.
    • Leden met badges: Kies welke badgehouders toegang hebben tot het scherm of tik op Nieuwe badge creëren om een nieuwe badge te maken.
    • Leden met abonnementen: Kies welke abonnementhouders toegang hebben tot het scherm, of tik op Abonnement creëren om een nieuw abonnement te maken.

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag hieronder om meer te lezen over het beheren van rechten voor elk scherm.