Wix Mobiele verkooppunten (POS): Een Point of Sale opzetten met SumUp

Leestijd 2 minuten
Belangrijk:
Dit artikel gaat over mobiele POS met SumUp als je betaalprovider.
  • Klik hier.
  • Klik hier voor meer informatie over Wix Retail POS.
Koppel de SumUp-betaalprovider om van je telefoon een Point of Sale (POS) te maken. Na de configuratie kun je overal contant geld of creditcardbetalingen ontvangen.
POS met SumUp is beschikbaar in Nederland, België, Bulgarije, Cyprus, Duitsland, Frankrijk, Ierland, Italië, Letland, Luxemburg, Malta, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Slovenië, Slowakije, Spanje, het Verenigd Koninkrijk, en Zwitserland.

Stap 1 | Download de Wix Owner-app

1. Ga naar de Apple App Store (op iPhone) of Google Play (op Android).
  2. Typ 'Wix Owner' in het zoekveld.
  3. Klik op Downloaden of Installeren om de app te downloaden.
Tip:
Als je dit artikel op je telefoon opent, kun je klikken om te downloaden:
Je bent nu klaar om contante betalingen te accepteren op je mobiele apparaat. Lees hoe

Stap 2 | Stel SumUp in als je betaalprovider

Ga naar Betalingen ontvangen op het dashboard van je website en koppel SumUp als je betaalprovider.
Let op:
Je kunt SumUp instellen zonder een upgrade, maar om te beginnen met het innen van betalingen, heb je een Premiumpakket of Studio-pakket dat betalingen ondersteunt nodig.

Stap 3 | Bestel een SumUp kaartlezer

Om creditcardbetalingen te accepteren, heb je een van de creditcardlezers van SumUp nodig.
SumUp-kaartlezers maken via Bluetooth verbinding met je smartphone of tablet. Ze kunnen worden gebruikt om te vegen, te tikken of debet-/creditcards in te voegen.
De SumUp-kaartlezer
Neem contact op met SumUp om een van hun kaartlezers te bestellen. Lees hoe

Volgende stappen:
  • Breng klanten kosten in rekening via je POS. Lees hoe
  • Verkoop Wix Stores-producten op een verkooppunt (POS). Lees hoe
  • Verkoop tickets voor Wix Events via een verkooppunt (POS). Lees hoe