Wix Mobiele Apps-aanvraag: De tijdelijke aanduiding voor tabbladen zonder inhoud aanpassen

Functieaanvraag|We verzamelen stemmen voor dit probleem
Op dit moment kun je navigatietabbladen voor je website maken in de Wix Owner-app zonder inhoud aan de onderdelen toe te voegen. Als er geen inhoud op een tabblad is, zien je bezoekers een tijdelijke aanduiding wanneer ze de pagina in de leden-app bekijken (Spaces by Wix, Fit by Wix, Dine by Wix). Deze tijdelijke aanduiding kan niet worden aangepast.
De tijdelijke aanduiding in de app die luidt: Nog geen inhoud. Nog even geduld.
We zijn altijd bezig met het bijwerken en verbeteren van onze producten. Jouw feedback wordt daarbij zeer gewaardeerd.
Als dit een functie is die je in de toekomst graag zou willen zien, klik dan op Voor deze functie stemmen en we zullen ervoor zorgen dat je op de hoogte blijft.