Wix Media: Wix-videobestanden toevoegen aan de Media Manager van je website

Leestijd 1 minuten
Voeg je Wix-videobestanden toe aan de Media Manager van je website, zodat je ze overal op je website kunt gebruiken.
Let op:
Dit artikel is van toepassing op websites waarop Wix Video al is geïnstalleerd. Als je Wix Video hebt toegevoegd aan een andere website in je Wix-account en je wilt de bestanden importeren in de Media Manager van de huidige website waaraan je werkt, volg dan de stappen hier.

Om Wix Video-bestanden toe te voegen aan de Media Manager van je website:

1. Ga naar je Media Manager.
  2. Klik op Site bestanden.
  3. Klik op de map met de titel Videobibliotheek.
  4. Klik op de videobestand(en) die je wilt uploaden.
  5. Klik op Upload selectie.