Wix Media: Media vanaf je Wix-websites importeren

Leestijd 2 minuten
Elke website heeft zijn eigen Media Manager. Dit helpt je bestanden efficiënter te organiseren en websiteoverdrachten soepeler te laten verlopen.
Je Media Manager toont alleen de bestanden van de huidige website waaraan je werkt. Je kunt media van een andere website in je account importeren naar je Media Manager.

Lees meer over:

Media van je Wix-websites importeren

Upload media van andere websites in je Wix-account naar de Media Manager van de website waaraan je momenteel werkt.

Om media te importeren vanaf je Wix-websites:

1. Ga naar de Media Manager.
  2. Klik op + Media uploaden.
  3. Klik in het linkermenu op Mijn Wix account.
  4. Selecteer het bestand dat je wilt importeren.
  5. Klik op Upload selectie

Wix-videobestanden importeren vanaf een van je andere Wix-websites

Importeer bestanden van de Wix Video-speler van een andere website in je Wix-account naar de Media Manager van de website waaraan je momenteel werkt.

Om Wix Video-bestanden van een andere website naar je Media Manager te importeren:

1. Ga naar je Media Manager.
  2. Klik op + Media uploaden.
  3. Klik in het linkermenu op Mijn Wix account.
  4. Selecteer de map waaruit je videobestanden wilt importeren.
  5. Klik op Videobibliotheek.
  6. Klik op de bestanden die je wilt uploaden.
  7. Klik op Upload selectie.