Wix Media: Mediabestanden importeren van sociale netwerken

Leestijd 2 minuten
Toon je favoriete bestanden op je website door je sociale netwerkaccounts te koppelen aan je Wix-account. Importeer vervolgens je bestanden naar je Media Manager.
Het koppelen van een sociaal netwerkaccount aan je Wix-website heeft geen invloed op de instellingen en je hoeft de koppeling maar één keer in te stellen.
Lees in dit artikel meer over:

Media importeren vanaf een sociaal netwerk

1. Ga naar de Media Manager.
  2. Klik op + Media uploaden.
  3. Selecteer in het linkermenu het sociale netwerk.
  4. Klik op de Verbinden-knop.
  5. Selecteer de bestanden die je wilt uploaden.
  6. Klik op Selectie uploaden.
Een screenshot van de Media uploaden-optie in de Media Manager met de opties voor sociale netwerken gemarkeerd.

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag hieronder om meer te lezen over het importeren van bestanden van je sociale netwerken: