Wix Media: Medewerkers en je Media Manager

Leestijd 1 minuten
Je Media Manager en alle bestanden erin zijn verbonden met je website. Dit betekent dat elke medewerker die je op je website uitnodigt, toegang heeft tot alle bestanden in de Media Manager van je website.
Bovendien heb je (evenals elke andere medewerker die je hebt toegevoegd) toegang tot alle bestanden die door een van je medewerkers zijn geüpload. Je kunt zien welke medewerker het bestand heeft geüpload in de bestandsgegevens.
Tip:
Om toegang te krijgen tot de bestandsgegevens, klik je op het Meer weergeven-pictogram op het relevante bestand en klik je op Info weergeven. De bestandsgegevens verschijnen aan de rechterkant.
Mogelijk heb je bestanden geïmporteerd van een andere website naar de Media Manager van je website. Wanneer dit het geval is, kunnen eventuele medewerkers die je aan je website toevoegt, de geïmporteerde bestanden ook zien.
Vergeet niet:
Alle medewerkers van de website zien alle mediabestanden in de Media Manager. Voordat je een medewerker aan de website toevoegt, moet je ervoor zorgen dat alle mediabestanden bestanden zijn waartoe je wilt dat je medewerkers toegang hebben. Als er bestanden zijn waarvan je niet wilt dat je medewerkers ze zien, verwijder ze dan.