Wix Media: Afbeeldingen creëren met de Wix AI Image Creator

Leestijd 3 minuten
Met de Wix AI Image Creator kun je snel en kosteneffectief gepersonaliseerde afbeeldingsinhoud van hoge kwaliteit maken. Door goed gestructureerde prompts te schrijven en de gewenste afbeeldingsstijl toe te passen, kun je meerdere versies van een afbeelding genereren en aan je website toevoegen.
Belangrijk:
Deze functie is momenteel niet voor alle gebruikers beschikbaar.
Een screenshot van de AI Image Creator en één gegenereerde afbeelding op basis van een prompt.
Wist je dit al?
Je kunt de kracht van onze AI Websitebouwer gebruiken om een unieke website te maken, afgestemd op jouw zakelijke behoeften.
In dit artikel lees je meer over:

Afbeeldingen genereren

Je kunt afbeeldingen rechtstreeks vanuit de Wix Photo Studio in je Editor genereren.

Om afbeeldingen te genereren:

1. Ga naar je Editor.
  2. Klik links in de Editor op Media.
  3. Klik op Photo Studio.
Een screenshot met de nadruk op de Photo Studio in het Media-paneel.
  1. Klik op Maak AI-afbeeldingen.
  2. Voer je prompt in het Beschrijf je afbeelding -veld in.
  3. Klik onder Kies een stijl op een stijl voor de afbeelding.
  4. Klik op Afbeelding maken.
  5. (Optioneel) Klik op Opnieuw maken om nog een afbeelding te genereren. Je kunt ook een andere stijl selecteren en op Afbeelding maken klikken om een nieuwe afbeelding in een andere stijl te genereren.
  6. Wijs de afbeelding die je het leukst vindt aan en klik op Kiezen
  7. (Optioneel) Bewerk de afbeelding indien nodig verder.
  8. Klik op Opslaan om de afbeelding op te slaan in je Media Manager.
Een screenshot van het opslaan van een door AI gegenereerde afbeelding in de Media Manager.

Tips voor het schrijven van prompts

Een goede prompt leidt tot de beste resultaten voor het genereren van afbeeldingen. Bij het schrijven van je prompt is het belangrijk om rekening te houden met de structuur, de gebruikte taal en de details die moeten worden opgenomen.

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag hieronder om meer te lezen over het genereren van afbeeldingen met de Wix AI Image Creator: