Wix Media: Websitebestanden bekijken in je Media Manager

Leestijd 3 minuten
In je Media Manager vind je een tabblad met de naam Websitebestanden. Al je afbeeldingen, audio, video's en documenten enz. die je aan je Media Manager toevoegt terwijl je aan je website werkt worden daar toegevoegd. In de Media Manager kun je informatie over je bestanden bekijken, zoals bestandsgrootte, -type, -resolutie en meer.
Belangrijk:
Ook alle media die je websitemedewerkers toevoegen aan je website worden toegevoegd aan je Websitebestanden-map. Dit betekent dat iedereen die aan je website werkt toegang heeft tot alle bestanden in je Websitebestanden-map.
Een screenshot van het Websitebestanden-tabblad in de Media Manager.

Toegang tot je Websitebestanden-map

Open je Websitebestanden-map in de Media Manager van je website.

Om toegang te krijgen tot je Websitebestanden-map:

1. Ga naar Media in je Editor:
    • Wix Editor: Klik links in de Editor op Media.
    • Editor X: Klik bovenin Editor X op Toevoegenen klik vervolgens op Media.
  2. Klik onder Websitebestanden op Meer weergeven.
Een screenshot met de knop Meer weergeven in websitebestanden

Het bekijken van de informatie van je bestanden

Je kunt informatie over je bestanden bekijken, zoals het bestandstype, de grootte, de resolutie, wie het bestand heeft toegevoegd, en meer.

Om de informatie van je bestanden te bekijken:

1. Ga naar Media in je Editor:
    • Wix Editor: Klik links in de Editor op Media.
    • Editor X: Klik bovenin Editor X op Toevoegenen klik vervolgens op Media.
  2. Klik onder Websitebestanden op Meer weergeven.
  3. Klik op het betreffende bestand.
  4. Klik rechts op Bestandsinformatie.
Een screenshot met de Bestandsinformatie van een afbeelding in de Media Manager.

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag hieronder voor meer informatie over het bekijken van je websitebestanden in de Media Manager.