Wix Logo: Een logo creëren in de Wix Owner-app

Leestijd 10 minuten
Creëer een logo waar je ook bent vanuit de Wix Owner-app. Ontwerp en koop je logo in één proces.
Belangrijk:
Het is momenteel alleen mogelijk om de Logo Maker te openen en een logo te maken op de Wix Owner-app vanaf een Android-toestel. Het niet vanaf een iOS-apparaat.

Stap 1: Ga naar de Logo Maker in de Wix Owner-app

Om aan je logo te beginnen, open je de Logo Maker in de app onder het Branding en marketing-gedeelte.

Nadat je de Logo Maker in de app hebt geopend, moet je je bedrijfsgegevens toevoegen en je stijl definiëren. Vervolgens kun je uit een breed scala aan automatisch gegenereerde logo's kiezen. Deze zijn voor jou aangemaakt op basis van de informatie die je eerder hebt ingevoerd. Indien nodig kun je de bedrijfsnaam, de slogan en het pictogram bewerken.

Nadat je een logo hebt gekozen dat je bevalt, kun je de details van je logo aanpassen. Personaliseer het kleurenpalet, het tekstontwerp en de achtergrond van je logo, en voeg extra pictogrammen toe.
Klik op een optie hieronder om te zien hoe je deze kunt aanpassen:
Tip:
Bekijk op elk moment tijdens het ontwerpproces een voorbeeld van je logo om een idee te krijgen van hoe je logo er in verschillende scenario's uit zal zien.

Wanneer je tevreden bent met het uiteindelijke ontwerp van je logo, is het tijd om een Wix Logo-pakket. Kies uit een Basic of Advanced Logo-pakket.
Let op:
Value, Professional en Deluxe Logo-pakketten zijn alleen beschikbaar voor aankoop vanuit je Logo Maker-account op een mobiele of desktopbrowser, niet vanuit de Wix Owner-app.

Stap 5 | Creëer een merkwebsite

Zodra je tevreden bent met het door jou aangeschafte logo-ontwerp, kun je rechtstreeks vanuit de Wix Owner-app een merkwebsite creëren op basis van de stijl van dat logo. Ga vervolgens naar je Logo Maker-account op je desktop om je website te bewerken.
Let op:
Je kunt een merkwebsite maken met een opgeslagen of gekocht logo-ontwerp.

Logo's beheren

Om een logo dat je hebt opgeslagen of gekocht in de Wix Owner-app te bekijken, te bewerken of te downloaden, moet je momenteel eerst het proces van het creëren van een nieuw logo doorlopen.