Wix Leden-apps: Een repeater-element aan je app toevoegen

Leestijd 9 minuten
Voeg een repeater-element toe aan je Wix leden-app om een meer georganiseerde en gebruiksvriendelijke ervaring te creëren. Een repeater toont herhalende items (bijvoorbeeld lijsten met gegevens, teamleden, producten, enzovoort) om je te helpen vergelijkbare inhoud op een professionele manier weer te geven.
Als je bijvoorbeeld een fitness-app hebt, kun je een repeater gebruiken om een lijst met beschikbare lessen en trainers weer te geven, zodat leden al hun opties op één plek kunnen zien.
Een screenshot van een repeater-element in de Wix-ledenapp.
In dit artikel lees je meer over:

Een repeater-element aan je app toevoegen

Je kunt items toevoegen aan of verwijderen uit je repeater-element en elk item afzonderlijk aanpassen. Kies tussen een raster- of verticale lijstindeling, pas afbeeldingsformaten en tekst aan, voeg een repeater-titel toe en meer.
Dashboard
Wix-app
Wix Studio-app
  1. Ga naar Mobiele app op het dashboard van je website.
  2. Selecteer het relevante tabblad (bijvoorbeeld Spaces by Wix-app, Branded Mobiele App).
  3. Klik op Mobiele app bewerken
  4. Klik bovenaan op de Scherm-dropdown en kies het scherm dat je wilt bewerken.
  5. Klik links op Elementen
  6. Klik op Lijst en selecteer een Repeater-element.
Een screenshot van hoe je bij de repeater komt op je desktop.
  1. Kies in het paneel rechts wat je wilt bewerken:

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag hieronder voor meer informatie over het toevoegen van een repeater-element aan je app.