Wix Inbox: Een Gmail-account koppelen

Leestijd 3 minuten
Koppel je Gmail-account aan Wix Inbox zodat alle e-mails die je via je Wix-account verstuurt (zoals reacties op contactformulieren, communicatie over winkelbestellingen, enzovoort) afkomstig zijn van je persoonlijke e-mailadres. Je kunt ook je verzonden e-mails in je Gmail-account zien.
Belangrijk:
Wanneer je je Gmail-account koppelt aan Wix Inbox, werkt de koppeling maar in één richting. Je kunt alle Wix Inbox-meldingen in je persoonlijke Gmail-account zien. Persoonlijke e-mails die naar of vanaf je Gmail worden verzonden, verschijnen echter niet in Wix Inbox.
Op dit moment is het niet mogelijk om een andere e-mailprovider dan Gmail te koppelen aan je Wix Inbox. Stem in deze functie-aanvraag voor de mogelijkheid om andere providers te koppelen.
In dit artikel lees je meer over:

Een Gmail-account aan Wix Inbox koppelen

1. Ga naar Inbox op het dashboard van je website.
  2. Klik rechtsboven op Instellingen.
  3. Klik op E-mail.
  4. Klik in het Stuur e-mails vanaf je Gmail-adres-gedeelte op Gmail-account koppelen.
    A screenshot of the button to connect Gmail to Wix Inbox.
  5. Klik op Doorgaan met Google.
  6. Selecteer het Google-account dat je wilt koppelen en klik op Toestaan.
Tip:
Koop een zakelijk e-mailadres van Google Workspace om e-mails te verzenden vanaf een eigen domein (bijvoorbeeld info@mijndomein.com).

Veelgestelde vragen

Hier volgen enkele veelgestelde vragen over het koppelen van je Gmail-account:
Wil je alle klantberichten in je Wix Inbox beheren?
Je kunt ook andere kanalen aan Wix Inbox koppelen, zoals Facebook, Instagram en WhatsApp.