Wix Groups: Een abonnement aan een groep koppelen

Leestijd 3 minuten
Kies wie toegang heeft tot een groep door deze aan een abonnement te koppelen. Dit betekent dat alleen leden die een specifiek abonnement hebben gekocht, toegang hebben tot een specifieke groep.
Voordat je begint:
Zorg ervoor dat je Wix Groups hebt toegevoegd en minstens één groep hebt gemaakt.

Stap 1 | Voeg Wix Abonnementen toe en stel deze in

Zodra je Wix Groups hebt toegevoegd en een groep hebt gemaakt, kun je Wix Abonnementen aan je website toevoegen en je abonnementen creëren.
Let op:
Om abonnementen op je website te verkopen, moet je een betaalprovider koppelen. Wix biedt een verscheidenheid aan providers waaruit je kunt kiezen.

Om Wix Abonnementen toe te voegen en in te stellen:

1. Ga naar Abonnementen in de Wix Appmarkt.
  2. Klik op Toevoegen aan website
  1. Stel de app in en creëer je abonnementen.
Tip:
Wix Abonnementen kunnen ook worden geïntegreerd met andere apps, waaronder Wix Bookings, Wix Blog en Wix Video. Een abonnement kan betrekking hebben op meerdere producten. Als je bijvoorbeeld een yogawebsite hebt, kan een abonnement yogalessen met Wix Bookings, yogavideo's van Wix Video en toegang tot yogadiscussies en -materiaal in Wix Groups omvatten.

Stap 2 | Koppel een abonnement aan een groep

Vervolgens is het tijd om een abonnement aan je groep te koppelen. Tijdens dit proces kun je een nieuw abonnement maken of een bestaand abonnement koppelen.

Om een abonnement te koppelen aan een groep:

1. Ga naar Groepen op het dashboard van je website.
  2. Klik op de betreffende groep.
  3. Scrol omlaag naar Privacy.
  4. Selecteer Inkomsten genereren.
  5. Klik op Een abonnement koppelen
  1. Kies wat je wilt doen:
    • Een bestaand abonnement koppelen: Klik naast het betreffende abonnement op Koppelen.
    • Een nieuw abonnement maken: Klik op Een abonnement aanmaken en stel je nieuwe abonnement in.
7. Klik op Klaar.
8. Klik op Opslaan
Let op:
Als je een bestaand abonnement koppelt dat al abonnees heeft, worden die abonnees automatisch aan de groep toegevoegd.

Veelgestelde vragen

Klik hieronder op een vraag voor meer informatie over abonnementen en groepen.