Wix Groups: De ledenlijst beheren

Leestijd 4 minuten
In de ledenlijst van je groep kun je zien wie er in je groep zit en meer mensen uitnodigen om deel uit te maken van je community. Je kunt ook leden toewijzen als groepsbeheerders om de groep te helpen beheren, of degenen verwijderen die niet langer actief zijn.
De ledenlijst van je groep is beschikbaar op het dashboard van je website en de Wix Owner-app op mobiel.
In dit artikel lees je hoe je je ledenlijst beheert:

De ledenlijst beheren vanaf het dashboard van je website

Vanuit het dashboard van je website kun je je ledenlijst op verschillende manieren beheren. Voeg nieuwe leden toe door een e-mailuitnodiging of een directe link te sturen, of maak een e-mailcampagne. Je kunt ook leden toewijzen als groepsbeheerder om groepsactiviteiten en ledenrollen te modereren.

Om je ledenlijst te beheren vanaf het dashboard:

1. Ga naar Groepen op het dashboard van je website.
  2. Klik op de betreffende groep.
  3. Klik op het Leden-tabblad.
  4. Kies hoe je je ledenlijst wilt beheren:
Een screenshot van het Voeg leden aan je ledenlijst toe-paneel.

De ledenlijst beheren vanuit de Wix Owner-app

Beheer je ledenlijst onderweg met de Wix Owner-app. Nodig nieuwe leden uit om lid te worden van je groep, verander bestaande leden in groepsbeheerders of verwijder inactieve leden om ruimte te maken voor nieuwe leden.

Om je ledenlijst te beheren vanuit de Wix Owner-app:

1. Ga naar je website in de Wix Owner-app.
  2. Tik onderaan op Beheren.
  3. Tik op Groep.
  4. Tik op de relevante groep.
  5. Tik onder Leden op (#) Leden .
  6. Kies hoe je je ledenlijst wilt beheren: