Wix Fotoalbums: Een album delen

Leestijd 2 minuten
Na het publiceren van je fotoalbum, kun je deze delen op je sociale netwerken, waaronder Facebook, Twitter en via e-mail.

Om je fotoalbum te delen:

1. Ga naar Fotoalbums op het dashboard van je website.
  2. Klik naast het betreffende album op het Meer weergeven-pictogram.
  3. Selecteer Delen in het dropdownmenu.
  4. Deel je album op een of meer van de volgende manieren:
    • Kopieer de link van het album en stuur het naar je vrienden.
    • Klik op Delen op Facebookom je album te delen op Facebook.
    • Klik op Post op Twitterom je album op Twitter te delen.
    • Klik op Verstuur een e-mailom je album via e-mail te delen.
Let op:
  • Je kunt alleen gepubliceerde fotoalbums delen.
  • Momenteel is het alleen mogelijk om je fotoalbums te delen op Facebook, Twitter en via e-mailcampagnes. Als je in de toekomst meer mogelijkheden tot delen wilt zien, klik dan op Voor deze functie stemmen in dit artikel en we houden je op de hoogte.

We ontvangen je feedback graag. Stuur een e-mail naar photographyfeedback@wix.com.