Wix Forum: Privéforumcategorieën maken

Leestijd 1 minuten
Sta mensen toe om persoonlijke en gevoelige onderwerpen te bespreken met vertrouwde leden door een privéforumcategorie te maken. Je kunt precies kiezen wie toegang heeft om deel te nemen aan het gesprek.
Let op:
  • Je kunt al je websiteleden goedkeuren en beheren vanuit de ledenlijst in het dashboard van je website. Klik hier om er rechtstreeks naartoe te gaan.
  • Er kunnen geen meldingen worden verzonden voor privécategorieën. Klik hier om meer te lezen over meldingen.

Om een privécategorie te maken:

1. Ga naar je Forum op het dashboard van je website.
  2. Klik op het Categorieën-tabblad.
  3. Doe een van de volgende dingen:
    • Maak een nieuwe categorie
    • Selecteer een bestaande categorie
  4. Scrol omlaag naar Toegang en inkomsten genereren en kies Geselecteerde leden.
  5. Klik naast de relevante optie op Toevoegen:
    • Leden: Selecteer de leden die je toegang wilt geven tot je categorie.
    • Rollen: Als je eenmaal een rol hebt aangemaakt, kun je leden met dezelfde rol toegang geven tot deze categorie.
    • Badges: Zodra je een badge hebt aangemaakt, kun je leden met die badge toegang geven tot deze categorie.
    • Abonnementen: Door een abonnement aan de categorie toe te voegen, hebben alleen leden die toegang hebben tot het abonnement toegang tot de categorie.