Wix Forum: Bijschriften, alt-tekst en links toevoegen aan forumafbeeldingen

Leestijd 1 minuten
Jij of je forumleden kunnen bijschriften en metadata toevoegen. Je kunt van een afbeelding ook een link maken.
Tip:
Forumbeheerders kunnen geen afbeeldingen aanpassen die door andere forumleden zijn geüpload.

Om de instellingen van afbeeldingen aan te passen:

1. Ga naar het forum op je live website.
  2. Klik naast de betreffende post op het Meer acties-pictogram.
  3. Klik op Post bewerken.
  4. Klik op de afbeelding in de post.
  5. Klik op het Instellingen-pictogram.
  6. Voer een bijschrift in het betreffende veld in.
  7. Voer alt-tekst in het Alt-tekst-veld in.
  8. Voer een webadres (URL) in het Link-veld in.
  9. Schakel de Spoiler alert in of uit.
  10. Klik op Opslaan.
Een afbeelding met de instellingen voor afbeeldingen in je Wix Forum.