Wix Forms: Opzichzelfstaande formulieren beheren in de Wix Owner-app

Leestijd 2 minuten
Bekijk je opzichzelfstaande formulieren vanuit de Wix Owner-app. Bekijk onderweg de huidige inzendingen van een formulier en deel het formulier eenvoudig rechtstreeks vanaf je mobiele apparaat.
Let op:
Als je een nieuw opzichzelfstaand formulier wilt maken of een bestaand formulier wilt bewerken, moet je dit vanaf een desktop doen. Lees hoe je een opzichzelfstaand formulier maakt.

Om je opzichzelfstaande formulieren te beheren in de Wix Owner-app:

1. Ga naar je website in de Wix Owner-app.
  2. Scrol omlaag naar Formulieractiviteit en tik op Alles om al je opzichzelfstaande formulieren te zien.
  1. Tik naast het betreffende formulier op het Meer acties-pictogram.
  2. Beheer je formulier met behulp van de beschikbare opties:
    • Formulier openen: Bekijk je live formulier vanaf je mobiele apparaat. Dit is wat bezoekers op mobiel zien wanneer ze het formulier openen via de deel-URL.
    • Inzendingen bekijken: Bekijk alle huidige inzendingen voor dit formulier. Tik bovenaan op de Nieuwste naar oudste-dropdown om de inzendingen te sorteren.
    • Formulier delen: Stuur het formulier naar iedereen via de unieke deel-URL. Kopieer de URL en plak deze op de relevante locatie of deel het formulier met behulp van de beschikbare opties van je mobiele apparaat.
    • Formulier verwijderen: Verwijder een formulier als je het niet langer wilt. Het formulier is verwijderd van mobiel en desktop. Wanneer je een formulier verwijdert, worden alle inzendingen die aan dat formulier zijn gekoppeld ook verwijderd.
Screenshot van het Meer acties-menu voor een zelfstandig formulier met de beschikbare opties
Tip:
Je kunt een opzichzelfstaand formulier ook als element aan je leden-app toevoegen, zodat bezoekers het formulier kunnen invullen terwijl ze op je website browsen op de app.