Wix FAQ-app: Links naar je vragen delen

Leestijd 3 minuten
Geef bezoekers van je website directe toegang tot specifieke FAQ-vragen door er links naar te delen. Elk antwoord in de FAQ-app heeft een eigen URL, waardoor het makkelijk te delen is op social media of door directe URL-links te kopiëren.
In dit artikel lees je meer over:

Als je ervoor kiest om de link te delen vanuit je dashboard, heb je volledige controle over waarheen deze wordt gedeeld.

FAQ's delen vanuit je dashboard:

1. Ga naar Veelgestelde vragen op het dashboard van je website.
  2. Wijs de betreffende vragen aan en klik op het Meer acties-pictogram .
  3. Klik op Link kopiëren.
Een screenshot van de FAQ's in het dashboard dat laat zien waar de link moet worden gekopieerd.
  1. Selecteer een optie:
    • Kopieer: Kopieer je FAQ-link en plak deze waar je deze wilt delen.
    • Delen op Facebook: Plaats je FAQ-link op Facebook.
    • Delen op Twitter: Tweet je FAQ-link op Twitter.

Jij en je bezoekers kunnen links naar specifieke FAQ's van je live website delen. Zorg ervoor dat de FAQ die je wilt delen zichtbaar is op je live website en dat je de opties voor delen op social media weergeeft. Je kunt kiezen welke deelopties je wilt weergeven op je live website vanuit de weergave-instellingen van de FAQ-app.

Om FAQ's van je live website te delen:

1. Ga naar de FAQ-app op je live website.
  2. Klik op het dropdownmenu naast de betreffende vraag om deze uit te klappen.
  3. Selecteer een deeloptie onderaan de FAQ:
    • Klik op het Facebook-pictogram om je vraag op Facebook te delen.
    • Klik op het Twitter-pictogram om je vraag op Twitter te delen.
    • Klik op het LinkedIn-pictogram om je vraag op LinkedIn te delen.
    • Klik op het Kopiëren-pictogram om een directe link naar je vraag te krijgen.
Een screenshot van de opties voor het delen van FAQ's op een live website.