Wix Facturen en Offertes: Producten en diensten toevoegen

Leestijd 2 minuten
Met Wix Facturen en Offertes kun je klanten factureren voor producten of diensten die je levert. Je kunt ze vooraf toevoegen, zodat ze beschikbaar zijn wanneer je een factuur of offerte maakt, of ze toevoegen terwijl je de factuur of offerte maakt.
Gebruik je Wix Stores?
Deze instructies zijn bedoeld voor producten die je liever afzonderlijk verstuurt en die nog niet in je catalogus staan. Je kunt ook geautomatiseerde facturen maken voor elke bestelling die je ontvangt.

Om een product of dienst toe te voegen:

1. Ga naar Facturen of Offertes op het dashboard van je website.
  2. Klik rechtsboven op Meer acties.
  3. Selecteer Producten/diensten.
  4. Klik op Nieuw product en voer de gegevens in:
    • Product/dienst: Voer de naam van het product of de dienst in.
    • Beschrijving: Voeg een korte beschrijving toe.
    • Prijs: Voer de prijs van het product of de dienst in.
  5. Klik op Opslaan.
Tip:
Je kunt ook een nieuw product of nieuwe dienst toevoegen terwijl je een factuur of offerte aanmaakt. Begin met typen in het Product of Dienst-veld en klik op Nieuw product.
Wil je een product of dienst bewerken of verwijderen?
Klik naast het product/de dienst waaraan je wijzigingen wilt aanbrengen op het Bewerken-pictogramof het Verwijderen-pictogram.