Wix Events: Het ontwerp van de evenementenlijst aanpassen

Leestijd 3 minuten
Toon je evenementen met prachtige, in het oog springende ontwerpen die bezoekers van de website verleiden zich te registreren. Er zijn tal van mogelijkheden, dus veel plezier bij het zoeken naar de perfecte look.
In dit artikel lees je hoe je:
Belangrijk:
De beschikbare aanpassingsopties zijn afhankelijk van je selecties op verschillende tabbladen van het Instellingen-paneel.

Kies een weergave met één of meerdere evenementen

De ontwerpopties variëren naargelang je één evenement of meerdere evenementen wilt weergeven. Ga naar het eerste Weergave-tabblad om een selectie te maken en kies vervolgens het specifiek evenement of de evenementen die je wilt weergeven.
Editor X-gebruikers:
Om een enkel evenement op Editor X weer te geven, gebruik je de Handmatig selecteren-optie om een enkel evenement te kiezen om weer te geven. Opties voor de indeling van afzonderlijke evenementen zijn momenteel niet beschikbaar in Editor X.

Selecteer een indeling

Vervolgens kun je in het Indeling-tabblad je favoriete indeling kiezen. Als je één evenement weergeeft, kun je kiezen tussen de volledige of knopindeling (momenteel niet beschikbaar in Editor X).
Voor de optie met meerdere evenementen zijn er 4 indelingen om uit te kiezen. Elke indeling komt met zijn eigen aangepaste ontwerpopties. Lees meer over indelingopties.

Kies de elementen die je wilt laten zien

Op het Weergave-tabblad kun je selecteren welke elementen je wilt tonen of verbergen. Wanneer je ervoor kiest om een element niet weer te geven, zoals de titel van je evenementenlijst', worden de ontwerpopties voor dat element verwijderd van het Ontwerp-tabblad.

Ontwerp je website

Nu je klaar bent met het maken van selecties in de Weergave- en Indeling-tabbladen, ga je naar het Ontwerp-tabblad om de lettertypen, achtergronden, knoppen en meer aan te passen.
Tip:
Ga naar het Tekst-tabblad om de standaardknoptekst te bewerken voor RSVP-evenementen, evenementen met een ticket of evenementen waarvoor geen registratie vereist is.

Aanpassen voor mobiel

Als je wilt aanpassen hoe je evenementenlijst eruitziet op mobiel, klik je bovenaan de Editor op Naar mobiele weergave. Daar kun je op Wix Events klikken en vervolgens op Instellingen om toegang te krijgen tot mobiele aanpassingsopties.
Let op:
Mobiele aanpassingen zijn niet relevant voor Editor X-gebruikers.