Wix Events: Een ledengedeelte toevoegen

Leestijd 2 minuten
Voeg een ledengedeelte toe aan je website zodat gasten die inloggen gemakkelijk toegang hebben tot aankomende en afgelopen evenementen.
Leden kunnen:
  • Alle details van de evenementen bekijken
  • Tickets downloaden (voor evenementen met tickets)
  • Hun gegevens opslaan zodat ze zich snel kunnen aanmelden voor toekomstige evenementen
  • Bekijken wie er nog meer naar het evenement gaat (indien ingeschakeld)
  • Evenementen op social media delen (indien ingeschakeld)
  • En meer
In dit artikel lees je hoe je:

Een ledengedeelte toevoegen

Als je website nog geen ledengedeelte heeft, kun je deze met slechts een paar klikken toevoegen.

Wix Events aan het ledengedeelte toevoegen

Als je website een oudere versie van het ledengedeelte heeft, kan het zijn dat deze geen Wix Events-onderdeel bevat.
Je kunt het ledengedeelte bijwerken om Wix Events toe te voegen.

Om het ledengedeelte bij te werken om Wix Events toe te voegen:

1. Klik in de Editor op de Wix Events-app.
  2. Klik op het Instellingen-pictogram.
  3. Klik op het Leden-tabblad.
  4. Klik op Nu toevoegen.