Wix Events: Een evenement promoten met de Wix Owner-app

Leestijd 1 minuten
Promoot je evenement vanaf je telefoon met de Wix Owner-app. Je kunt mensen aanmoedigen om je evenement bij te wonen door coupons te maken, e-mailmarketingcampagnes te sturen of op social media te posten.

Om je evenement te promoten:

1. Ga naar je website in de Wix Owner-app.
  2. Tik onderaan op Beheren.
  3. Tik op Evenementen.
  4. Selecteer Gepubliceerde evenementen of Concepten.Tip: Sommige promotie-opties zijn alleen beschikbaar voor gepubliceerde evenementen of voor evenementen met een ticket.
  5. Tik om het relevante evenement te selecteren.
  6. Tik op het Beheren-tabblad.
  7. Tik op Promotie.
  8. Kies hoe je je evenement wilt promoten:
    • Coupons: Verhoog de kaartverkoop door kortingen aan te bieden. Lees meer
    • Lidmaatschappen: Creëer ledenkortingen. Lees meer
    • E-mailmarketing: Maak een e-mailcampagne en stuur deze naar je abonnees. Lees meer
    • Social Media Posts: Maak posts en stuur verkeer van social media naar je website. Lees meer
    • Discussie: Plaats evenementenupdates voor je gasten.
    • Gasten uitnodigen: Tik onderaan op Gasten uitnodigen om uitnodigingen te verzenden via e-mail, social media of meer (alleen RSVP-evenementen).