Wix Events: Discussies starten met gasten op de Wix-ledenapps

Leestijd 1 minuten
De mobiele Wix-apps omvatten de Wix Owner-app, die je gebruikt om je bedrijf te runnen, en apps voor leden, waaronder Spaces by Wix en Fit by Wix, die leden gebruiken om contact te maken met je bedrijf en community. Lees meer over de mobiele Wix-apps.
Je kunt de Wix-ledenapps gebruiken om discussies met je gasten te starten. Deel belangrijke informatie, stel vragen of genereer enthousiasme over een aankomend evenement.
Evenementgasten kunnen antwoorden, opmerkingen achterlaten, 'liken' en emoji plaatsen. Daarnaast kunnen gasten worden getagd in berichten.
Tip:
Je kunt je evenement ook aan een groep koppelen om een plek te creëren waar gasten van het evenement met elkaar kunnen communiceren.

Om een discussie te maken of een post toe te voegen:

1. Als je dit nog niet hebt gedaan, download dan de Spaces by Wix-app of een van de andere relevante leden-apps
  2. Tik op de relevante website op Leden-app.
  3. Tik op Evenementen.
  4. Selecteer het betreffende evenement.
  5. Tik op Promotie
  6. Tik op het Discussie-tabblad.
  7. Tik op Nieuw post / Deel iets mee.
  8. Typ de post die je wilt delen.
    Tip: Je kunt afbeeldingen, video's, GIFs of een poll toevoegen.
  9. (Optioneel) Tag een lid door @ te typen en een lid te selecteren.
  10. Tik op Post zodra je klaar bent om je post live te maken.