Wix Events: De Registratieformulier-pagina aanpassen

Leestijd 2 minuten
De Registratieformulier-pagina bevat het registratieformulier van je evenement. Bezoekers vullen op deze pagina hun gegevens in om zich aan te melden voor een evenement.De Registratieformulier-pagina voor een evenement waarvoor een ticket nodig is, heeft andere velden dan een formulier voor een evenement zonder ticket.
Deze pagina wordt geopend als bezoekers op de RSVP-knop hebben geklikt op de Evenementendetails-pagina (als deze is ingeschakeld) of op het hoofdscherm van de app (als de Evenementendetails-pagina is uitgeschakeld).
Let op:
De onderstaande instructies laten zien hoe je de Registratieformulier-pagina instelt. Klik hier om te lezen hoe je het registratieformulier zelf instelt.

Om je Registratieformulier-pagina aan te passen:

1. Klik in de Editor op de Wix Events-app.
  2. Klik op het Instellingen-pictogram.
  3. Klik op het Pagina's-tabblad.
  4. Klik naast Registratieformulier-pagina op Ga naar pagina.
  5. Selecteer het registratieformulier in de Editor.
  6. Klik op Instellingen.
  7. Klik op het Ontwerp-tabblad om het ontwerp van de formulierpagina aan te passen:
    Klik tussen elk van de volgende stappen op Terug in de linkerbovenhoek van het paneel.
    1. Klik op Algemeen en pas het ontwerp van het formulier aan:
      • Titel van registratieformulier: Pas het lettertype aan en wijzig de kleur van de titel van het formulier.
      • Labels: Pas het lettertype aan en wijzig de kleur van de veldlabels (bijv. voornaam, achternaam).
      • Pagina-achtergrond dekking en kleur: Sleep de schuifregelaar om de dekking te wijzigen en selecteer een kleur voor de achtergrond van de pagina.
    2. Klik op Evenementinfo en pas het Evenementinfo-gedeelte aan (indien weergegeven):
      • Tekst evenementinfo: Pas het lettertype aan en wijzig de kleur van de titeltekst (naam evenement).
      • Tekststijl: Pas het lettertype van de infotekst aan.
      • Achtergrond dekking en kleur: Sleep de schuifregelaar om de dekking te wijzigen en selecteer een kleur voor de achtergrond van het Evenementinfo-gedeelte.
      • Rand dekking en kleur: Sleep de schuifregelaar om de dekking te wijzigen en selecteer een kleur voor de rand van het gedeelte Evenementinfo.
      • Randbreedte: Sleep de schuifregelaar om de breedte van de rand van het Evenementinfo-gedeelte te wijzigen.
    3. Klik op Knop en pas de RSVP-knop aan:
      • Kies een stijl: Selecteer een vooraf ingestelde stijl voor de knop.
      • Lettertype: Pas het lettertype aan en selecteer de kleur van de knoptekst.
      • Achtergrond dekking en kleur: Sleep de schuifregelaar om de dekking te wijzigen en selecteer de kleur van de achtergrond van de knop.
      • Hoekradius: Sleep de schuifregelaar om de hoekradius te wijzigen (hoe groter de straal, hoe ronder de hoeken).