Wix Editor: Wix-advertenties op je mobiele website

Leestijd 1 minuten
Wanneer je een gratis website bouwt met de Wix Editor, verschijnt er een Wix-banner bovenaan je live website (zowel op desktop als mobiel). Om deze banner te verwijderen, moet je je website upgraden.
Als je je mobiele website hebt gepubliceerd voordat je upgrade naar een Premiumpakket, wordt de banner nog steeds weergegeven. Je kunt het verwijderen door je website in de mobiele Editor te openen en op Publiceren te klikken.
De mobiele Editor is geopend. De cursor klikt op de Publiceren-knop.
Wist je dat?
Wanneer je je website upgradet of een domein koppelt, kun je bovenaan je mobiele website een banner inschakelen die bezoekers uitnodigt om de Wix-ledenapp te downloaden.