Wix Editor: Videospelers aanpassen op mobiel

Leestijd 3 minuten
Personaliseer het uiterlijk en de functionaliteit van de video's op je mobiele website. Optimaliseer de instellingen, het ontwerp en de indeling van je videospeler om het beste aan jouw behoeften te voldoen.

Lees in dit artikel meer over het aanpassen van:

De Wix Videospeler aanpassen

Je kunt de mobiele weergave van je videospeler aanpassen zodat deze er anders uitziet dan op de desktopweergave. Kies een indeling die bij je past en pas de ontwerpinstellingen aan om ervoor te zorgen dat je videospeler er goed uitziet op elk apparaat.

De videospeler aanpassen

Pas aan hoe je videospeler eruitziet op je mobiele website. Je kunt de afspeelinstellingen van je video wijzigen, de indeling aanpassen en een animatie toevoegen in de mobiele Editor.