Wix Editor: VideoBoxen aanpassen op mobiel

Leestijd 2 minuten
Veel van je websitebezoekers bekijken je website mogelijk vanaf een mobiel apparaat. Maak een unieke en dynamische versie van je VideoBox specifiek voor je mobiele website door de vorm te wijzigen, een animatie toe te voegen, en in te stellen of je video op mobiel wordt afgespeeld of niet.

Om je VideoBox op mobiel aan te passen:

1. Ga naar de mobiele Editor
  2. Selecteer de relevante VideoBox.
  3. Klik op het Instellingen-pictogram en pas de instellingen van de video aan voor mobiel.
    • Video resetten: Zet je video terug naar de oorspronkelijke verhoudingen.
    • Op mobiel afspelen: Klik op de schakelaar om het automatisch afspelen van je video op mobiel in of uit te schakelen.
  4.  (Optioneel) Voeg een masker of animatie toe aan je video.
    • Masker: Klik op het Masker-pictogramom je video in een unieke vorm uit te snijden. Lees meer
    • Animatie: Klik op het Animatie-pictogramom een leuk geanimeerd effect aan je VideoBox toe te voegen. Klik op Aanpassen om je geselecteerde animatie verder te verfijnen.
Tip:
Om je VideoBox-gedrag in te stellen voor mobiel en voor verdere aanpassingsopties, ga je naar de desktop-Editor.
Let op:
  • Als je apparaat geen inline videoweergave ondersteunt, worden je omslagafbeelding en eventuele ontwerpwijzigingen (patroonoverlay, contour, rand en schaduw) die aan je video zijn aangebracht weergegeven in plaats van de video.
  • Het nieuwe beleid voor automatisch afspelen voor bepaalde browsers staat alleen toe dat een video automatisch wordt afgespeeld als het geluid is gedempt. Als je videobox is ingesteld om automatisch af te spelen, wordt de video zonder geluid afgespeeld.