Wix Editor: Het wachtwoord van een met een wachtwoord beveiligde pagina wijzigen

Leestijd 1 minuten
Als je ervoor kiest om de pagina's van je website te beschermen met een wachtwoord, kun je het wachtwoord eenvoudig wijzigen wanneer je maar wilt.

Om het wachtwoord van een met een wachtwoord beveiligde pagina te wijzigen:

1. Klik links in de Editor op Pagina's en menu.
  2. Klik op de betreffende pagina.
  3. Klik op het pictogram Meer weergeven.
  4. Klik op Instellingen.
  5. Klik op het Toegang-tabblad.
  6. Selecteer Wachtwoordhouders.
  7. Typ een nieuw wachtwoord onder Wat is het wachtwoord van de pagina? .
Wist je dat?
Je kunt je hele website met een wachtwoord beveiligen met één wachtwoord.