Wix Editor: Wachtwoordbeveiliging van een specifieke pagina van je website

Leestijd 2 minuten
Beperk de toegang tot een specifieke websitepagina door deze met een wachtwoord te beveiligen. Bezoekers die naar een beveiligde pagina navigeren wordt gevraagd het wachtwoord in te voeren. Zo kun je je exclusieve inhoud delen onder je eigen voorwaarden.
Lees in dit artikel meer over:
Belangrijk:
Als je ervoor kiest om een pagina met een wachtwoord te beveiligen, voorkomt dit ook dat zoekmachines die pagina crawlen en indexeren. Dit betekent dat met een wachtwoord beveiligde pagina's niet worden weergegeven in de zoekresultaten.

Wachtwoordbeveiliging toevoegen aan een pagina

Ga naar het Paginainstellingen-paneel om een wachtwoord toe te voegen aan een websitepagina. Zodra je deze wijziging hebt gepubliceerd, kun je het wachtwoord naar iedereen sturen die het nodig heeft.

Om een pagina met een wachtwoord te beveiligen:

1. Klik links in de Editor op Pagina's en menu.
  2. Klik naast de betreffende pagina op het Meer acties-pictogram.
  3. Klik op Instellingen
  4. Klik op het Toegang-tabblad.
  5. Selecteer Mensen met een wachtwoord
  6. Voer het door jou gekozen wachtwoord voor de pagina in.
  7. Druk op de Enter-toets op je toetsenbord.
De Toegang-tabbladen in het paneel met pagina-instellingen in de Editor. De cursor wijst het wachtwoordveld aan.
Tip:
Zorg ervoor dat je het wachtwoord naar de bezoekers stuurt die je toegang wilt geven tot de pagina.

Veelgestelde vragen

Selecteer een vraag voor meer informatie over met een wachtwoord beveiligde pagina's.