Wix Editor: Zorgen dat je website vaker gedeeld wordt

Leestijd 4 minuten
Het koppelen van je Wix-website aan social media-accounts is een ideale manier om bezoekersbetrokkenheid te verbeteren en te stroomlijnen. Laat je bezoekers de inhoud van je website delen door deelopties te koppelen aan social media-platforms zoals Facebook, Twitter, enz.
Lees meer over het toevoegen van opties voor delen op social media met:

Facebook

Met Facebook heb je een scala aan opties om je website te promoten. Je bezoekers kunnen websites delen, liken en opmerkingen plaatsen bij inhoud van je website met behulp van hun Facebook-accounts.
Klik op een optie hieronder om de relevante stappen te zien.

Twitter

Breng je website onder de aandacht op Twitter, zowel op desktop als mobiel. Eenvoudig toevoegen en instellen zodat bezoekers je website kunnen delen. Je kunt zelfs een pakkende Tweet toevoegen en de taal van de knop wijzigen.

Pinterest

Pinterest is een geweldige manier voor mensen om inspiratie en ideeën te verzamelen. Met de Opslaan op Pinterest-knop kunnen bezoekers inhoud van je website rechtstreeks vastzetten op hun Pinterest-accounts.

VK Share

Met VK Share, kunnen je bezoekers je website makkelijk delen met hun contacten. Pas de knoptekst aan om deze aan je toon aan te passen.