Wix Editor: Diavoorstelling knippert op mobiele website

Leestijd 1 minuten
Het kan zijn dat de galerij van je diavoorstelling knippert op je mobiele website. Dit kan gebeuren als er geen pauzes tussen afbeeldingen worden weergegeven in de diavoorstelling. Om het probleem op te lossen, volg je de onderstaande instructies om een pauze aan je galerijafbeeldingen toe te voegen.

Om een pauze toe te voegen tussen galerijafbeeldingen:

1. Klik op je galerij in je Editor.
  2. Klik op het Instellingen-pictogram.
  3. Scrol omlaag naar Overgangen gebruiken?
  4. Sleep onder Hoe lang duren ze? de schuifregelaar om deze boven 0 te zetten.
    Let op: Je kunt de pauzetijd alleen aanpassen als je een overgangseffect aan je galerij toevoegt.