Wix Editor: De vergroting en positie van je achtergrondafbeelding wijzigen

Leestijd 1 minuten
Wijzig de schaal en positie van je achtergrond zodat deze geschikt is voor verschillende schermformaten. Je kunt ervoor kiezen om het hele scherm te vullen met je afbeeldingsachtergrond of om een bepaalde breedte en hoogte te behouden om een deel van het scherm te vullen.

Om de vergroting en de positie van de afbeelding te wijzigen:

1. Voeg een afbeeldingsachtergrond toe.
  2. Klik op de achtergrondafbeelding en klik vervolgens op Achtergrond van onderdeel wijzigen.
  3. Klik op Instellingen.
Een screenshot met de optie om de achtergrond van de afbeelding te wijzigen.
  1. Selecteer een optie onder Hoe wordt de afbeelding weergegeven?
    • Opvullen: De grootte van de achtergrondafbeelding wordt alleen aangepast aan de grootte van het scherm op een desktopscherm. Voor mobiele schermen behoudt het de verhoudingen.
    • Herhalen: De achtergrondafbeelding wordt over het hele scherm herhalend weergegeven in een tegelformatie.
  2. Selecteer een positie op het raster onder Wat is de positie?