Wix Editor: De tekstkleur van je mobiele menu wijzigen

Leestijd 1 minuten
Wijzig de kleuren van de tekst van menu-items op je mobiele site met de ontwerpinstellingen.
Je kunt de tekstkleur voor de twee itemstatussen wijzigen:
  • Standaard: Hoe de tekst eruitziet voordat een bezoeker erop klikt.
  • Geselecteerd: Hoe de tekst eruitziet wanneer een bezoeker erop klikt.

Om de kleur van je mobiele tekst te wijzigen:

1. Klik op het mobiele menu in de mobiele Editor.
  2. Klik op Menu bewerken.
  3. Klik op het Ontwerp-pictogram .
  4. Selecteer het tabblad Standaard of Geselecteerd.
  5. Klik op het Tekst-pictogram .
  6. Klik op de kleurkiezer naast Kleur en selecteer een kleur voor de tekstitems.
Tip:
Je kunt ook de kleur van de items in het submenu wijzigen door te klikken op het Kleurvak onder Submenu.
En nu?
Pas de rest van je menu-ontwerp aan je website aan en creëer een unieke, verfijnde browse-ervaring voor je bezoekers. Lees hoe