Wix Editor: De mobielvriendelijke testtool van Google gebruiken

Leestijd 1 minuten
De mobielvriendelijke testtool van Google controleert of een specifieke pagina is geoptimaliseerd voor mobiele weergave.
Wix-websites zijn inderdaad mobielvriendelijk en je bent van harte welkom om een specifieke pagina te bekijken met behulp van de mobielvriendelijke testtool. Voer eenvoudig de pagina-URL in en klik op URL testen.
Soms komt Google URL's tegen die niet volledig kunnen worden geladen. Wanneer dit gebeurt, kan er een fout in de tool worden weergegeven met de melding Paginabronnen kunnen niet worden geladen'. Als je dit bericht hebt ontvangen voor URL's die beginnen met frog.wix.com, houd er dan rekening mee dat deze URL's deel uitmaken van de structuur van je Wix-website. Ze voorkomen niet dat je website mobielvriendelijk is.
Mocht een bron die volgens jou zou moeten laden toch niet laden, stuur ons dan een screenshot van het volledige scherm, samen met de domeinnaam, en we nemen contact met je op.
Tip:
Klik hier om meer te lezen over het optimaliseren van de mobielvriendelijke weergave.