Wix Editor: De kleur van de drop-down pijl wijzigen in het mobiele menu

Leestijd 1 minuten
Websites met subpagina's geven een drop-down pijl weer in het mobiele menu waarmee het menu van de subpagina wordt geopend. Als je je subpagina's of de drop-down pijl niet kunt zien komt dat meestal omdat de kleur van de pijl gelijk is aan die van het mobiele menu.
Om dit op te lossen moet je de kleur van de drop-down pijl wijzigen.

De kleur van de drop-down pijl wijzigen:

1. Klik op het mobiele menu in de mobiele Editor.
  2. Klik op Menu bewerken.
  3. Klik op het menu.
  4. Klik op het Ontwerp-pictogram .
  5. Klik op Opvulkleur & dekking.
  6. Klik op het kleurvak onder Pijl en selecteer een nieuwe kleur.