Wix Editor: De instelling voor herhaald afspelen van je video-achtergrond wijzigen

Leestijd 1 minuten
Stel je video-achtergrond in om herhaald af te spelen.

Om de instelling voor herhaald afspelen voor je video-achtergrond te wijzigen:

1. Ga naar de relevante pagina in je Editor.
  2. Klik links in de Editor op Websiteontwerp.
  3. Wijs Pagina-achtergrond aan en klik op Aanpassen.
  4. Klik op het videoachtergrondvoorbeeld op Instellingen.
  5. Klik op de Herhaalt zich-schakelaar om herhaald afspelen in of uit te schakelen:
    • Ingeschakeld: De video-achtergrond wordt herhaald afgespeeld.
    • Uitgeschakeld: De video-achtergrond wordt één keer afgespeeld tijdens het laden.
Let op:
Video-achtergronden zijn standaard ingesteld om in een lus af te spelen.
Belangrijk:
Je video-achtergrond wordt automatisch ingesteld om niet op de mobiele versie van je website af te spelen. Om het in te schakelen of een andere video-achtergrond te selecteren, selecteer je de video opnieuw in de mobiele Editor.