Wix Editor: De inlogbalk voor leden aanpassen op je mobiele website

Leestijd 1 minuten
Het inlogmenu voor leden gebruikt de standaardmenulijst van het mobiele apparaat (iOS of Android). Je kunt echter nog steeds de indeling van de ledenaanmeldingsbalk en het menu op je mobiele website wijzigen, inclusief de pictogramgrootte en de rangschikking van de menupictogrammen en -tabbladen.

Om de indeling van de inlogbalk voor leden op mobiel te wijzigen:

1. Klik op het mobiele menu in de mobiele Editor.
  2. Klik op Menu bewerken.
  3. Klik op de inlogbalk voor leden.
  4. Klik op het Indelingen-pictogram .
  5. Sleep de Pictogramgrootte-schuifregelaar om de grootte van de pictogrammen te wijzigen.
  6. Selecteer hoe de pictogrammen en menutabs zijn gerangschikt op de inlogbalk en het menu:
    • Links naar rechts
    • Rechts naar links
Tip:
Je kunt de inlogbalk verplaatsen tussen je menu, koptekst en voettekst door er met de rechtermuisknop op te klikken en vervolgens op Verplaatsen naar te klikken. Lees meer