Wix Editor: Bewerk je paginatekst en thumbnail in je Twitter-instellingen

Leestijd 1 minuten
Bewerk je twitter:title, twitter:description en twitter:image zodat de juiste informatie verschijnt wanneer je je pagina deelt op Twitter. Lees meer

Om je pagina-informatie voor Twitter te bewerken:

1. Werk je twitter:image bij onder Voorbeeld op Twitter.
    • Klik op Afbeelding uploaden om een afbeelding toe te voegen.
    • Klik op Afbeelding aanpassen om de afbeelding in Fotostudio te bewerken.
    • Klik op het Wijzigen-pictogramom de afbeelding te vervangen
    • Klik op het Verwijderen-pictogram om de afbeelding te verwijderen.
  2. Kies het kaartformaat onder Welk formaat kaart wil je weergeven op Twitter?.
  3. Voeg een titel toe onder Wat is de twitter:title (titel op Twitter) van de pagina?.
  4. Voeg een beschrijving toe onder Wat is de twitter:description van de pagina (beschrijving op Twitter)?.
  5. Publiceer je website.
Let op:
  • Nadat je je pagina-informatie hebt gewijzigd, kan het tot een week duren voordat de nieuwe informatie in Twitter-shares wordt weergegeven.
  • Je kunt testen hoe je Twitter-share eruit zal zien door de stappen te volgen in dit Twitter-artikel.