Wix Editor: Afbeeldingen toevoegen en personaliseren op je mobiele website

Leestijd 10 minuten
Creëer een prachtige visuele ervaring op je mobiele website door de afbeeldingen die zijn overgenomen van je desktopversie te verfijnen en de afbeeldingen die je toevoegt vanuit de mobiele Editor aan te passen.
Het aanpassen van afbeeldingen die van de desktopversie zijn overgenomen, is beperkt. Je kunt je afbeeldingsinstellingen aanpassen, de afbeelding bijsnijden en leuke animaties toevoegen. Met afbeeldingen die zijn toegevoegd vanuit de mobiele Editor, heb je volledige controle over aanpassingen. Voeg filters en frames toe, pas aan wat er gebeurt als er op een afbeelding wordt geklikt en voeg zelfs links toe.

Lees meer over afbeeldingen:

Weet je niet zeker of het een mobiel of desktop-element is?
Alleen mobiele elementen geven een mobiel-pictogram weer wanneer je erop klikt.

Afbeeldingen overgenomen van je desktopversie

Afbeeldingen die je toevoegt aan de desktopversie van je website, worden automatisch overgebracht naar je mobiele website. Je kunt de instellingen van de afbeelding aanpassen, de afbeelding bijsnijden en een animatie toevoegen om deze anders te maken dan de desktopversie.

Afbeeldingen aanpassen die zijn overgedragen van de desktopversie:

1. Klik op de afbeelding in je mobiele Editor.
  2. Afhankelijk van wat je wilt aanpassen, doe je het volgende:

Afbeeldingen toegevoegd vanuit de mobiele Editor

Kies uit verschillende soorten afbeeldingen om direct vanuit de mobiele Editor aan je website toe te voegen. Afbeeldingen die in de mobiele Editor zijn toegevoegd, kunnen volledig worden aangepast. Pas je afbeeldingsinstellingen en ontwerp aan, voeg filters toe, snijd afbeeldingen bij en voeg zelfs animaties toe.

Om afbeeldingen voor alleen mobiel toe te voegen en aan te passen:

1. Klik links op het Toevoegen aan mobiel-pictogram .
  2. Klik op Afbeelding.
  3. Selecteer het type afbeelding dat je wilt toevoegen.
  4. Klik op de afbeelding die je wilt uploaden en klik op Toevoegen aan pagina.
  5. Afhankelijk van wat je wilt aanpassen, doe je het volgende: