Wix Editor: Links in je menu toevoegen en beheren

Leestijd 4 minuten
Voeg een link toe aan je websitemenu om je bezoekers naar belangrijke informatie te leiden, zoals onderdelen, bestanden en externe URL's. Je kunt ook je telefoonnummer of e-mailadres koppelen, zodat bezoekers jou of je bedrijf gemakkelijk kunnen bereiken.
Een menu op een live Wix-website met een e-maillink als menu-item.
Je moet weten:
Dit artikel verwijst naar een normaal websitemenu en niet naar geavanceerde menu's. Als je een geavanceerd menu hebt, kun je hier lezen hoe je links toevoegt.
In dit artikel lees je meer over:

Ga aan de slag door een link toe te voegen als menu-item. Links zien eruit als gewone menu-items en je kunt ze een naam geven die je maar wilt.

Om een link aan je menu toe te voegen:

1. Klik links in de Editor op Pagina's en menu.
  2. Klik op het Menu-item toevoegen-pictogram.
  3. Selecteer links in het paneel het gewenste linktype.
  4. Voer de relevante gegevens in.
  5. Klik op Klaar.
  6. Voer de naam van het item in het veld in.
  7. Klik op Klaar.
Er wordt een e-mail toegevoegd als link in een menu. De cursor wijst de optie om een onderwerp toe te voegen aan.

Houd je menu up-to-date door je menu-items te beheren.

Om je menulinks te beheren:

1. Klik links in de Editor op Pagina's en menu.
  2. Klik naast de link op het Meer actie-pictogram.
  3. Kies wat je met het item wilt doen:
    • Link: Wijzig naar een ander linktype of wijzig de linkgegevens.
    • Naam: Wijzig de naam van de link op je websitemenu.
    • Dupliceren: Maak een exacte kopie van de link in je menu.
    • Verbergen/weergeven: Verberg de link op je menu of toon deze opnieuw.
    • Subpagina: Verander de link in een subpagina onder een bovenliggend menu-item.
    • Een menulink verwijderen: Verwijder de link uit je websitemenu.
De Meer acties-optie is geopend voor een link in een websitemenu.

Veelgestelde vragen

Selecteer een vraag om meer te lezen over links in je websitemenu.