Wix Editor-aanvraag: LinkedIn Deel-knop

Functieaanvraag|We verzamelen stemmen voor dit probleem
Momenteel heeft Wix geen kant-en-klare LinkedIn Deel-knop. Je kunt er echter makkelijk een maken met behulp van een pictogramknop met het LinkedIn-logo.

Om je eigen LinkedIn Deel-knop te maken:

1. Klik links in de Editor op Toevoegen .
  2. Klik op Knop.
  3. Klik op een knop onder Pictogramknoppen of sleep de knop naar de relevante locatie.
  4. Klik op Wijzig tekst en pictogram.
  5. Klik op Vervang-pictogram.
  6. Selecteer de relevante afbeelding of klik op Media uploaden om je eigen afbeelding te uploaden.
  7. Klik op Bestand kiezen om de nieuwe afbeelding toe te passen.
  8. Klik onder Waar leidt dit naartoe? op het Link-pictogram.
  9. Selecteer Webadres.
  10. Voer de URL van je LinkedIn-profielpagina in.
  11. Klik op Gereed.
We zijn altijd bezig met het bijwerken en verbeteren van onze producten. Jouw feedback wordt daarbij zeer gewaardeerd.
Als dit een functie is die je in de toekomst graag zou willen zien, klik dan op Voor deze functie stemmen en we zullen ervoor zorgen dat je op de hoogte blijft.